Startsida - CyberZoo  Smådjur  Marsvin  Päls & Klor

Marsvin - Borste & Klosax

Visste du att marsvin kan bli stressade av för långa klor?

För långa klor kan göra det svårt för dem att gå och kan orsaka smärta. Att hålla ditt marsvins päls och klor i gott skick är en viktig del av deras skötsel och välbefinnande. På CyberZoo erbjuder vi ett brett sortiment av borstar och klosaxar som är speciellt utformade för att möta behoven hos ditt marsvin. Regelbunden vård hjälper till att hålla ditt marsvin friskt, bekvämt och glad.

Päls & Klor

Fördelar med regelbunden päls- och klovård

Friskare päls
Regelbunden borstning hjälper till att hålla ditt marsvins päls ren och fri från smuts och tovor. En välskött päls minskar risken för hudproblem och ger ditt marsvin en glansig och mjuk päls.

Förhindrar överväxt av klor
Användning av klosaxar för att trimma klorna förhindrar att de blir för långa och orsakar obehag eller skador. Kortare klor minskar risken för smärtsamma skador och förbättrar ditt marsvins rörelsefrihet.

Ökad komfort
Regelbunden vård gör att ditt marsvin känner sig bekväm och fri från obehag som kan orsakas av tovor eller övervuxna klor. Ett välvårdat marsvin är en glad och aktiv gnagare.

Tid för förtroende
Vårdrutiner kan vara en bra tid för dig och ditt marsvin att bygga förtroende. Det skapar en positiv relation mellan dig och ditt marsvin, vilket kan göra hanteringen lättare i andra situationer.

Våra alternativ för päls- och klovård

Borstar
Vi erbjuder borstar som är speciellt utformade för att vara skonsamma mot ditt marsvins känsliga päls och hud. Ergonomiska handtag och mjuka borst säkerställer en behaglig upplevelse för både dig och ditt marsvin.

Klosaxar
Våra klosaxar är designade för att klippa ditt marsvins klor snabbt och säkert, utan att orsaka obehag. Skarpa och precisionsslipade blad gör klippningen enkel och effektiv.

Pälsvårdsset
Kompletta set som innehåller allt du behöver för att hålla ditt marsvins päls i toppskick. Allt-i-ett-lösningar för bekväm och effektiv vård.

Tips för effektiv päls- och klovård

  • Borsta regelbundet: Borsta ditt marsvin minst en gång i veckan för att hålla pälsen fri från tovor och smuts.
  • Trimma klorna: Kontrollera och trimma klorna varannan vecka eller vid behov för att förhindra överväxt.
  • Var försiktig: Var alltid försiktig när du hanterar ditt marsvin under vården för att undvika stress eller skador.
  • Belöna ditt marsvin: Belöna ditt marsvin med en godbit efter vården för att skapa en positiv upplevelse.

Köp borstar och klosaxar hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av borstar och klosaxar och ge ditt marsvin den bästa vården. Hos CyberZoo garanterar vi högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ dina vårdprodukter idag och håll ditt marsvin friskt och välmående.



Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan