Startsida - CyberZoo  Smådjur  Chinchilla  Godis & Snacks

Chinchilla - Godis & Snacks

Naturligt Godis & Snacks för chinchillor

På CyberZoo erbjuder vi ett stort utbud av naturliga och näringsrika snacks, perfekt för att belöna och skämma bort dina smådjur. Våra snacks är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och näringsinnehåll, vilket bidrar till dina chinchillors välmående.

Godis & Snacks

Chinchilla - Godis & Snacks - Lite om vårt urval

Maskrosor - Torkade

Torkade maskrosor är en favorit bland många smådjur, tack vare deras höga innehåll av vitaminer och mineraler. De är ett utmärkt val för att tillföra variation och näring i kosten.

Ärtflakes

Knapriga ärtflakes är ett smakrikt och hälsosamt alternativ som dina smådjur kommer att älska. De är rika på fiber och protein, vilket stödjer matsmältningen och den allmänna hälsan.

Persiljestjälkar

Torkade persiljestjälkar är fulla av viktiga näringsämnen och är ett perfekt tillskott till dina smådjurs dagliga kost. Persilja är känd för sina hälsofrämjande egenskaper och höga vitamininnehåll.

Morotsskivor - Torkade

Torkade morotsskivor är ett naturligt och sött mellanmål som tilltalar de flesta smådjur. Morötter är rika på betakaroten, vilket främjar god syn och en starkt immunförsvar.

Marbles

Dessa små, smakrika snacks är idealiska som belöning under träning eller som en speciell godbit. Marbles är noggrant tillverkade för att vara både lockande och näringsrika.


1 2 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan