DIY - För alla hobbyproject

Till alla projekt, stora som små behöver du ha några enklare verktyg och lite basmaterial. Det hittar du nu i vår "gör det själv" hörna. 

Oavsett om du behöver skära till några täckglas till ditt akvarium med en glasskärare, eller om du behöver ett glasborr att göra hål med så hittar du det här.

Vi har  även prylar för dig som vill kapa, limma eller specialanpassa dina inköp på annat sätt. Oavset så hittar du prylarna för alla framtida husdjursprojekt hos oss.

DIY

DIY - Gör Det Själv för alla Hobbyprojekt

För de kreativa och händiga, erbjuder vår "Gör Det Själv" avdelning ett brett utbud av verktyg och material som hjälper dig att anpassa och förbättra dina akvarier och terrarier.

Fästen och Montering

Våra fästen och monteringslösningar är perfekta för att säkerställa att alla delar hålls säkert på plats.

Glasborr

Använd våra glasborrar för att skapa precisa hål i glas för dina projekt. De är perfekta för att dra kablar eller installera regnsystem i terrarium, vilket säkerställer en korrekt fuktighetsnivå.

Verktyg och Penslar

Vi erbjuder ett brett sortiment av verktyg och penslar som är oumbärliga för alla DIY-projekt. Dessa verktyg är idealiska för att fixa och måla bakgrunder för terrarium eller för att anpassa akvariebord efter dina behov.

Sandpapper och Filar

För en jämn och fin finish, se vårt utbud av sandpapper och filar.

Silikon

Våra silikonprodukter erbjuder en hållbar och flexibel tätning för dina akvarie- och terrarieprojekt. Perfekt för att täta skarvar i ett helglasakvarium eller för att fästa mangroverötter och grenar i ditt terrarium.

Såg och Kap

För exakt kapning och formning, utforska våra sågar och kapverktyg. Använd dem för att anpassa inredning som rötter och stenar eller för att skapa unika lösningar för dina terrarium.

Belysning och Klimatkontroll

För att säkerställa optimal belysning och klimatkontroll i dina projekt, kan du kombinera dina DIY-lösningar med produkter från våra avdelningar för akvariebelysning och klimatkontroll för terrarium.

Utforska hela vårt sortiment av DIY-produkter och hitta rätt verktyg för ditt nästa projekt.


1 2 3 4 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan